SHELLAC KESTOLAKKAUS

Shellac-kestolakkaus kovetetaan LED-lampulla, mikä antaa lakkaukselle pitkän keston. Shellac kestolakkauksessa oman kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Oma kynsi ei vaurioidu ja kynteen ei lisätä pidennyksiä. Kestolakkaus pysyy kauniina parista viikosta jopa kuukauteen kovetuksen avulla. Shellacin kestoon vaikuttaa oman kynnen kunto, kuten se, liuskoittuuko kynsi luonnostaan ja onko se ohut ja taipuisa. Shellac-kestolakka ei kulu tavallisen kynsilakan tapaan, mutta kynnet kannattaa silti suojata esimerkiksi piha- tai kotitöissä kumihanskoilla.

Kestolakkauksen tyypillinen huoltoväli on 2-3 viikkoa.

Shellac-kestolakkauksen voi huoltaa, joten kyntesi pysyvät huoliteltuina jatkossakin. Jokaisen huollon yhteydessä kynsiesi sävyä ja tyyliä voidaan muuttaa. Jokaisen hoidon yhteydessä siistitään kynsinauhat sekä kynnet.

Shellac-kestolakkaus poistetaan aina liuottamalla, mikä tekee poistosta kynsille hyvin hellävaraisen. Shellacin poistoon myydään myös kotikäyttöön suunniteltuja poistosettejä, jolla voit poistaa Shellacin myös kotona. Kestolakkausta ei tulisi koskaan repiä pois. Huollamme vain meillä tehdyt Shellac lakkaukset!

Shellac kestolakkauksen ikäraja on 16v.