iS Clinical

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

4 VaIHETTA UPEAAN IHOON

Ensimmäinen iS CLINICAL -ihonhoito-ohjelmasi vaihe on puhdistus. Puhdistus on olennainen vaihe puhtaan, kirkkaan ja kuulaan ihon aikaansaamiseksi. Puhdistustuotteemme sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille ja ne ovat hellävaraisia mutta silti tehokkaita poistamaan ylimääräiset öljyt, meikin ja lian ilman, että iho ärsyyntyy tai kuivuu.

iS CLINICAL -hoito-ohjelmasi toinen vaihe on HOITO, jossa keskitytään hoitoalueeseen, joka vaatii huomiota tehokkaiden kasviperäisten aktiiviaineiden avulla.  Kliinisesti tehokkaat, mutta ihoa ärsyttämättömät tuotteemme häivyttävät todistetusti ryppyjä ja juonteita, ihon epäpuhtauksia, ihon sameutta, suurentuneita ihohuokosia jne. 

Kolmas iS CLINICAL-ihonhoito-ohjelmasi vaihe on hoitovaihe jossa keskitytään kosteuttamaan ihoasi, jotta ihosi pystyisi ylläpitämään kiinteyttään, rakennettaan ja kestävyyttään. Kosteuttavat tuotteemme lisäävät ihoosi dramaattisesti kosteutta ja parantavat sen rakennetta ilman, että ihohuokosesi tukkeutuvat tai tuote tuntuu ihollasi raskaalta. iS Clinicalin kosteuttavat tuotteet toimivat myös ideaalisena pohjana meikille ja ne levittyvät kauniisti hoitotuotteidenmme päälle.

Neljäs iS CLINICAL -ihonhoito-ohjelmasi vaihe on suojaus, joka on olennainen osa jokaisen ihotyypin ja jokaisen iho-ongelman hoidossa – suojata ihoa vahingollisilta uv-säteiltä ja muilta ihon haittavaikutuksilta. Laaja-alaiset UVA/UVB-aurinkosuojatuotteemme paitsi auttavat suojaamaan ihoa palamiselta, kosteuttavat myös tehokkaasti ja antavat iholle ylellisen kosteuttavan tuotteen tunnun. 

Koe ylelliset ja tehokkaat iS Clinical -hoidot

iS Clinical -kotihoitotuotteiden lisäksi myös hoitolahoidot ovat hyvin suosittuja. Tunnetuin ja suosituin, julkkistenkin suosima hoitomuoto on Fire & Ice -hoito.

Muista ylläpitää hoidon tuloksia huolellisen kotihoidon avulla johon saat hoidon tekijältä selkeät ohjeistukset helppoihin kotihoito-ohjelmiin.

FIRE & ICE FACIAL

Julkkisten suosima  red carpet -kasvohoito! 

Kevyt, kasvipohjainen kuorinta ilman toipumisaikaa

Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia.

  • Tuloksellinen muokkaava hoito
  • Ei toipumisaikaa
  • Myös ongelmaiholle
  • Ikääntymisen merkkeihin
  • Sopii kaikille ihotyypeille erityisesti ikääntyvälle iholle, akne, epäpuhdas iho ja laajentuneille ihohuokosille

Voidaan toteuttaa joko kertahoitona tai 6 kerran sarjahoitona!

Tämä hoito meillä myös yhdistettynä Hydrafacialiin!

HONEY ENZYME FACIAL

Luksuskasvohoito, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja jätää ihon pehmeämmäksi ja tasaisemmaksi kuin koskaan ennen. Kuivalle iholle, paljon matkustaville joiden iho kuivuu, hemmottelevaksi lahjaksi vaikkapa äidille, talviajan tai muun ihoa kuivattavan ajan hoidoiksi. 

Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan, tehdään ihonpuhdistus HydraFacialin avulla. Tämän jälkeen kasvoille levitetään kosteuttava naamio, jonka aikana tehdään rentouttava dekolteen hieronta. Hoito viimeistellään seerumeilla ja hoitotuotteilla.

INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka parantavat tuotteiden käyttäjien fyysistä ja henkistä hyvinvointia ympäri maailman. INNOVATIVE SKINCARE® noudattaa toiminnassaan korkeimpia mahdollisia eettisiä periaatteita ja hyödyntää ihon terveyteen liittyvää tiedettä hoitaessaan ihoa yksilöllisesti. iS CLINICAL® -tuotteet testataan ainoastaan ihmisillä. INNOVATIVE SKINCARE® on sitoutunut tuotteiden testaukseen eläimiä vahingoittamatta.

Tule ja ihastu iS Clinical -sarjan tuotteisiin ja hoitoihin!