Mark Birch Trichologist

Upea hiustenhoitosarja nyt meillä!

“Mark Birch on alansa johtava hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Markilla on laaja osaaminen ja yli 35 vuoden asiantuntemus hiusten ja hiuspohjan hoidoista. Hän on kuuluisa uraauurtavasta työskentelystään vakavien hiustenlähtöongelmien sekä hiuspohjan häiriöiden hoitajana. “www.markbirchhair.fi

Hiustenlähtö ja oheneminen tai kaljuuntuminen ei ole aina pysyvä olotila. Usein se voidaan pysäyttää ja hiusten kasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista, jos hiusfollikkeli ei ole vielä täysin arpeutunut. Voidakseen tehokkaasti hoitaa ohentuvia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa hiustenlähdön syy tai syyt on tärkeää selvittää.

Hiustenlähtö voidaan pysäyttää ja kasvu uudelleen aktivoida selvittämällä ensin syyt.

Hiustenlähtö ja hiusten kasvun heikkeneminen voidaan jakaa kolmeen kategoriaan aiheuttajien mukaan:

  • Hormonaalinen / Aineenvaihdunnallinen
  • Kemiallinen
  • Fyysinen

Terveen hiuspohjan merkitys

Tuuheiden ja vahvojen hiusten kasvun edellytys on terve hiusjuuri. Puhdas, tasapainoinen, ravittu hiuspohja on lähtökohta kaikille hiustenlähdön ongelmien hoitamiselle. Mitä terveempi hiuspohja, sitä paremmin hiukset kasvavat.

Säännöllinen pesu

Yleinen virhe on lopettaa päivittäinen hiustenpesu, kun havaitaan hiustenlähtöä. Totuus on aivan päinvastainen: pesemättömään hiuspohjaan kertyy toksiineja, öljyjä, kuolleita ihosoluja ja likaa sekä muotoilutuotteiden jäämiä, jotka tukkivat hiusjuuret ja edistävät hiustenlähtöä. Mark Birch suosittelee hiusten ja hiuspohjan päivittäistä pesua Triple Action Scalp Therapy Shampoolla.

Oikeat ravintoaineet

Hiusta ja hiusjuurta tulee ravita sisäisesti sekä ulkoisesti parhaan hoitotuloksen saamiseksi. Mark Birch TrichologistTM tuotesarja on täydellinen kokonaisuus, joka sisältää hiuspohjaan puhdistavan shampoon lisäksi hiusta ravitsevan hoitoaineen, tehokkaat hiuspohjan hoitotiivisteet sekä sisäisesti käytettävät lisäravinteet. Lue lisää täältä!

Mark Birch Tricologist -menetelmä..

1. PYSÄYTTÄÄ
hiustenlähdön

2. AKTIVOI
hiusten kasvua

3. RAUHOITTAA
hiuspohjaa

Tuloksena tuuheat, vahvat hiukset! Katso ennen-jälkeen -kuvia täältä!

Tuotteet

Englannissa valmistetut Mark Birch Trichologist™ -sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat vegaanisia. Mark Birch -sarjan ravintolisät sisältävät suurina pitoisuuksina hiusten hyvinvoinnin kannalta olennaisia ainesosia, jotka ravitsevat hiusjuuria sisältäpäin.

TRIPLE ACTION SCALP THERAPY SHAMPOO 250 ml

Hiustenkasvua aktivoiva ja herkkää hiuspohjaa rauhoittava shampoo

Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiukset toksiineista, öljyistä, kuolleista ihosoluista ja liasta sekä muotoilutuotteiden jäämistä, auttaa avaamaan hiusjuuret ja edistää tervettä hiustenkasvua. Katajanmarja-, eukalyptus- ja teepuuöljyjä sisältävällä shampoolla voidaan hoitaa hilsettä, ihottumia, psoriasista, kutiavaa sekä hilseilevää hiuspohjaa. Päivittäiseen käyttöön soveltuva shampoo ei kuivata hiusta tai hiuspohjaa. Tuotteen antiseptisen, antimikrobisen sekä sienitauteja ja tulehduksia ehkäisevien vaikutusten ansiosta shampoo vähentää ihon punaisuutta, ärtyisyyttä ja ehkäisee tulehduksista johtuvien haavojen ja rupien muodostumista.

PROTEIN HAIR CONDITIONER 250 ml

Syväkosteuttava, hiusta jälleenrakentava ja tuuheuttava hoitoaine

Hoitoaineen silkkiproteiinit sekä aminohapot jälleenrakentavat ohentuvia ja ikääntyviä hiuksia, vahvistaen niitä ja tuoden niihin ryhtiä sekä tuuheutta. Vehnänalkio- ja saffloriöljy kosteuttavat ja ravitsevat hiusta tehden hiuksista pehmeät, elastiset sekä helposti käsiteltävät. Antioksidanttiset, verenkiertoa aktivoivat kasviuutteet rauhoittavat hiuspohjaa, vähentävät sen hilseilyä ja edistävät tervettä hiusten kasvua.

TR2 SCALP THERAPY LOTION 50 ml

Tuotesarjan tähtituote: hiustenkasvua aktivoiva hoitotiiviste

Hoitotiivisteen antimikrobiset kasviuutteet ja antioksidantit ehkäisevät tulehdusta sekä aktivoivat hiusjuurten toimintaa edistäen hiuksen ja hiuspohjan hyvinvointia. Hoitotiiviste ehkäisee sekä miehillä että naisilla esiintyvää mieshormonien (dihydrotestosteroiini) aiheuttamaa ennenaikaista hiustenlähtöä, joka esiintyy miehillä ohimoilla sekä päälaella ja naisilla hiusrajan vetäytymisenä sekä päälaen hiuksien harvenemisena. Kasvipohjaisella tiivisteellä ei ole haittavaikutuksia.

TR3 SCALP THERAPY LOTION 50 ml

Tuotesarjan tehokkain tuote: hiustenkasvua aktivoiva hoitotiiviste

TR3 Sälpä Therapy Lotion hoitotiiviste sisältää kaksi kertaa enemmän samoja vaikuttavia aineita kuin TR2 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste. Sen on tehokas valmiste, jota voidaan käyttää kuuriluontoisesti kevyemmän TR2 tiivisteen rinnalla. Hoitotiivisteiden käyttö aloitetaan aina kevyemmällä TR2 valmisteella ja tehokkaampaa TR3 valmistetta käytetään viikon kuureina optimoimaan hoitovaikutusta. Voimakkaammalla TR3 valmisteella saavutetaan näkyviä hoitotuloksia, ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

SERENOA+60 kapselia

Kapselit erityisesti androgeenien aiheuttamaan hiustenlähtöön

Serenoa+ on kasvipohjainen lisäravinne, joka ravitsee hiusjuuria, edistää hiuspohjan terveyttä ja ennaltaehkäisee androgeenien aiheuttamaa ennenaikaista hiustenlähtöä naisilla ja miehillä. Valmiste vähentää DHT:n tasoa elimistössä estämällä 5-alfa reduktaasin toimintaa. Kasvipohjaisella tuotteella ei ole lääkkeille tyypillisiä sivuvaikutuksia

VIT B+60 kapselia

Vahvat ja terveet hiukset tarvitsevat B-vitamiineja

Sen sisältämät B-ryhmän vitamiinit kuten biotiini, foolihappo ja maitohappobakteeri kuljettavat happea hiusjuuriin, edistäen tervettä hiusten kasvua. B-vitamiineilla ravitut hiukset vahvistuvat, niiden elinkaari pitenee ja hiuksen väri voimistuu, jopa harmaantuminen saattaa hidastua.

ANTIOXIDANT+60 kapselia

Erityisesti hiustenkasvua ja hiuspohjan hyvinvointia tukeva antioksidanttivalmiste

Antioksidantit parantavat hiuspohjan verenkiertoa, edistävät raudan imeytymistä ja osaltaan helpottavat ravintoaineiden kulkeutumista hiuksiin. Sisäisesti hyvin ravitut hiukset kasvavat vahvoiksi ja kiiltäviksi.

Tule käymään ja kysy lisää!