DermaPen -mikroneulaus

TULOKSELLISTA IHONHOITOA TURVALLISESTI JA KIVUTTOMASTI!

Derma Pen mikroneulausterapialla voidaan merkittävästi parantaa ihon ulkonäköä kasvoilla ja vartalolla.

Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

AUTOMAATTISELLA DERMAPEN MIKRONEULAUKSELLA VOIDAAN HOITAA:

 • Aknearpia
 • Raskausarpia ja muita arpia
 • Kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä
 • Ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta, ryhditöntä ihoa
 • Hyperpigmentaatiota
 • Arpijuovia, selluliittia, epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia

Sveitsiläinen DermaPen käyttää 12-neulaista neulapäätä, joka rei’ittää ihon kohtisuoraan. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti, mutta on paljon turvallisempi, kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta.

Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaa hoidon vaikutusta lisäämällä aktiiviaineiden imeytymistä ja vähentäen hoidon aiheuttamaa kipua. Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin ihoalueelle sopivaksi. Näin voidaan hoitaa hellästi, mutta tehokkaasti koko kasvot, ja saada runsaasti tehoa ongelmakohtiin.

IHON LUONNOLLINEN UUDISTUMINEN JA KORJAUS:

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Ihon uusiutumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää 2 – 6 viikkoa, ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään, mutta ne kyllä huomataan. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy. Prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan ja tulos paranee kerta kerralta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat n. kuukauden välein.

Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mikroneulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät. Automaattista Derma Peniä käytettäessä reikiä syntyy runsaasti enemmän kuin roller(mikroneulausrulla)hoidoissa. Reijät syntyvät kohtisuoraan, joten kipu ja ihon pinnan vauriot ovat pienemmät kuin rollerhoidoissa.

MILLOIN HOITOA EI VOIDA TEHDÄ:

 • Ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
 • Aktiivinen ruusufinni, aktiivinen, tulehtunut akne, yksittäiset näppylät voi kiertää
 • MAREVAN-lääkitys, voimakas kortisonilääkitys
 • Huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos sinulla tulee usein tai helposti huuliherpes)
 • Psoriasis (tulehdustila)
 • Allergia puudutusaineelle (AneStop-puudustusaine)
 • Tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa paksuntava vaikutus)

HOIDON KULKU:

Hoidon alussa iho desinfioidaan ja puhdistetaan. Neulauksen jälkeen iholle levitetään yksilöllisesti valittu hoitoseerumi ja naamio sekä muut hoitoaineet. Neulaus tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa olevia mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Derma Penissä käytetään aina uusia steriilejä neuloja, joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 3-6 viikon välein.

TOIMENPITEET HOIDON JÄLKEEN:

 • Ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältetään bakteereja ym. epämukavaa raapimista.
 • Kuuden tunnin jälkeen voit meikata kevyesti, jos välttämätöntä. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen.
 • Saunaa ja hikoilua, hikijumppaa, juoksulenkkejä suositellaan välttämään muutaman päivän ajan.
 • Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella( vähintään SPF 15).
 • Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen.
 • Tyynyliina on hyvä vaihtaa kotona puhtaaseen hoidon jälkeen.

Dermapen -laite käyttää 12-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite rei’ittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja  tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Katso tästä DermaPen -esittelyvideo.