DermaPlaning

DERMAPLANING KASVOJEN KUORINTAHOIDOT

Uutuus kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan erikoisterällä! Dermaplaning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Dermaplaning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi.

Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen myös auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplaning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

KENELLE HOITO SOVELTUU?

Se on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia ja juonteita suun ympärillä. Hoito sopii myös niille, joilla on hieman ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja on kivuton vaihtoehto vahaukselle.

ONKO HOITO VAIN NAISILLE?

Dermaplaning-hoito toimii myös miehille, jotka kärsivät parranajosta aiheutuvista karvatupen tulehduksesta ja kuopista”. Koska Dermaplanning-hoito on iholle terveellistä, lähes kaikki voivat hyötyä ihon nuorentamisesta sen avulla.

MITKÄ OVAT HOIDON HYÖDYT?

Hoito on ihanteellinen tapa kuoria ihoa. Hoidossa ei käytetä kemikaaleja, jolloin se siis aiheuttaa vähemmän ärsytystä herkälle iholle. Hoidon kesto on enintään 30 minuuttia, eikä se jätä ihoa punaiseksi, tai turvonneeksi. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi.

Koska Dermaplaningissa käytettävä terä on pieni, se voidaan kohdistaa tiettyihin ongelma-alueita helpommin ja taitavammin kuin muissa hoitomenettelyissä, joissa käytetään suurempia välineitä ja jotka keskittyvät kasvoihin kokonaisuutena.

Kasvavatko karvat paksummiksi, tai lisääntyvätkö ne käsittelyn jälkeen?
Naisten untuvakarvat eivät muutu paksummiksi eivätkä lisäänny. Karvat kasvavat samanlaisina ja samanvahvuisina takaisin, toisin kuin miesten karvat, jotka ovat luonnostaan paksumpia.

KENELLE HOITO EI SOVI?

Hoitoa ei suositella niille, joiden iholla tulehdusta, aktiivisessa vaiheessa oleva akne tai muuta sairautta. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.